ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΘΑ

Νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ: Ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

 

 

 

Ο Δημήτρης Βίτσας άφησε ανοιχτό ως την τελευταία στιγμή να φέρει και άλλες αλλαγές.

Στις 10.00 το πρωί η κυβέρνηση περνάει τον νόμο της για το ΥΠΕΘΑ σύμφωνα με το πρόγραμμα της Βουλής. Αναμένεται πάντως η διαδικασία να ξεκινήσει με μικρή καθυστέρηση, όπως συνηθίζεται.

Ο Δημήτρης Βίτσας στις επιτροπές άφησε ανοιχτό να επιχειρήσει ως την τελευταία στιγμή βελτιώσεις. Αν θα υπάρξουν και αν θα αλλάξει αυτό την στάση των κομμάτων των αντιπολίτευσης θα φανεί στην Ολομέλεια.

Την συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Ρυθμίσεις περί σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών και οικονομικής μέριμνας και λογιστικού των Ενόπλων Δυνάμεων, σύσταση Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών και άλλες διατάξεις», μπορείτε να δείτε μέσα από το κανάλι της Βουλής.

 

Από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ εισηγητής είναι ο Χρήστος Καραγιαννίδης και από την Νέα Δημοκρατία ο Αναστάσιος Δημοσχάκης.
Αν και κάποιοι ίσως να περίμεναν πως ένα τόσο σοβαρό, ειδικά για τα περι συνδικαλισμού, νομοσχέδιο θα είχε παραπάνω από μια συνεδριάσεις για να εξαντληθεί η συζήτηση μεταξύ των κομμάτων εντούτοις η διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε στη συνεδρίαση της 19ης Οκτωβρίου 2017 τη συζήτηση του νομοσχεδίου σε μία (1) συνεδρίαση.

LEAVE A REPLY