Κι αν κάποιοι νοσταλγούν τη χούντα, οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν καμία σχέση μ’ αυτούς, ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα.

 

Το σκηνικό στη Βουλή με πρωταγωνιστή έναν από τους πιο γραφικούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής, “εξέπληξε” πολλούς. Μας είπανε πως δεν το περιμένανε, πως προσεβλήθησαν, πως δεν πρέπει ν’ ακούγονται στη Βουλή τέτοια πράγματα και πως είναι ζήτημα εσχάτης προδοσίας.

Όλοι αυτοί οι όψιμοι τιμητές της δημοκρατίας και των θεσμών, αυτοί ντε που πριν εκλεγούν έστηναν κρεμάλες στο Σύνταγμα και μίλαγαν για νέο Γουδί (εκτέλεση των έξι), ζορίστηκαν γιατί ο Μπαρμπαρούσης μίλησε για χούντα. Είναι οι ίδιοι εκείνοι που έβαλαν το Μπαρμπαρούση και τους ομοίους του στη Βουλή. Είναι εκείνοι οι ανιστόρητοι και απαράδεκτοι “αριστερούληδες” και υπερπατριώτες του “Δεν Πληρώνω” και του “παραιτούμαι”.

Ποιός είναι εκείνος που ακυρώνει στην πράξη τη νομική και δικαστική δίωξη της Χρυσής Αυγής; Μήπως εκείνοι που έχουν την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας; Μήπως οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που βολεύονται με τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή και με το τεράστιο ποσοστό της;

Η απόλυτα βλακώδης κι επικίνδυνη στάση του ΒΟΥΛΕΥΤΗ Μπαρμπαρούση, που καταδικάστηκε ακόμα κι από τους δικούς του, πρέπει να μας γίνει μάθημα. Γιατί ανά πάσα στιγμή οι Μπαρμπαρούσηδες μπορούν να γίνουν πολλοί και το φίδι να γεννήσει και χούντες και καινούργιες εθνικές καταστροφές. 

Πόση υποκρισία πια από τους φερόμενους αριστερούς, τους πατριώτες και τους φύλακες του δημοσίου συμφέροντος; Όχι δεν την αξίζει ο Ελληνικός λαός αυτή την υποκρισία και δεν τη σηκώνει κιόλας. Κι αν κάποιοι νοσταλγούν τη χούντα, οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν καμία σχέση μ’ αυτούς, ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα. Όμως το ότι ο λαός ανέχεται μια κυβέρνηση εθνικά επικίνδυνη αλλά και πολιτικά κατσικωμένη στο σβέρκο του Ελληνικού λαού, δε σημαίνει πως “καθαρματάκια” χουντικοί και νεοχουντικοί έχουν το δικαίωμα να εγκαλούν τη δημοκρατία για τα λάθη των κυβερνώντων.

Αν κάνει κανείς τον κόπο να κοιτάξει στα κοινωνικά δίκτυα θ’ ανακαλύψει πολλούς νοσταλγούς και της χούντας και του μεσαίωνα αλλά και των εκτελεστικών αποσπασμάτων. Γιατί αν κατάφερε κάτι το πολιτικό σύστημα συνολικά (κι όχι μόνο ένα κόμμα) και οι πολιτικές και οικονομικές ελίτ αυτά τα χρόνια της κρίσης είναι το να διχάσει τον Ελληνικό λαό. Ο Ελληνικός λαός δεν έχει γιατρευτεί ακόμα από τις πληγές του Εμφυλίου πολέμου και των εγκλημάτων του, και σε καμία περίπτωση δε μπορεί να εκπροσωπείται από “Μπαρμπαρούσηδες” στη Βουλή για να επιβιώσουν οι επαγγελματίες της πολιτικής και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω απ’ αυτούς. Χαίρετε!

LEAVE A REPLY