ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Δεν χρειάστηκαν πολλές ημέρες για να αλλάξει ο Πάνος Καμμένος και να βάλει την αντιΣΥΡΙΖΑ …στολή του

Μπορεί πριν δέκα μέρες να ευχαριστούσε τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που του έδειξε τα τελευταία τέσσερα χρόνια και κατάφεραν να …βγάλουν μαζί τη χώρα από τα μνημόνια, χθες όμως δήλωσε ότι: «Σήμερα για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια ανέπνευσα ως βουλευτής!»

Αυτός που μέχρι πριν λίγο καιρό έπινε νερό στο όνομα του Αλέξη Τσίπρα και όλοι μιλούσαν για έναν «έρωτα» μεγάλο μεταξύ τους. Ο Πάνος Καμμένος όμως αφού αποχώρησε εντυπωσιακά από την κυβέρνηση θυμήθηκε τον παλιό …καλό εαυτό του και ξεκίνησε επίθεση κατά μέτωπον στο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να σώσει «οτιδήποτε αν σώζεται» από τους ΑΝΕΛ.

Με τα απομεινάρια από το κόμμα του και τους λιγοστούς βουλευτές του ο Πάνος Καμμένος έχει εδώ και μέρες ξεκινήσει τις προσπάθειες να μας πείσει ότι είναι ο ένας και μοναδικός «Μακεδονομάχος».

Μπορεί από τη μια να «χτυπάει» τη ΝΔ καθώς απευθύνονται στο ίδιο ουσιαστικά κοινό, τελευταία του όμως «αγάπη» είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να συγκυβερνούσε μαζί του για τέσσερα χρόνια σήμερα όμως, όπως φαίνεται, ο αγαπητός Πάνος διαπίστωσε ότι «έχουμε κυβέρνηση αποστασίας»!

Παρόμοια βέβαια ήταν τα όσα είχε διαπιστώσει και για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, στον οποίο τη μία είχε «απεριόριστη εμπιστοσύνη» και την άλλη ήταν προδότης. Έτσι και τώρα ο Πάνος Καμμένος διαπίστωσε ότι το τρενάκι του μικρού Αλέξη μπορεί να συνεχίσει χωρίς αυτόν να παραμένει στις ράγες και ο μικρός Πάνος του κάνει «μούτρα».

Θα πρέπει να τον ενημερώσουμε ότι μπορεί την προηγούμενη φορά να βγήκε στη Βουλή και να έκανε «κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης» με το ΣΥΡΙΖΑ – τον οποίο τώρα βρίζει – όλα τα πράγματα όμως έχουν και ένα όριο. Κι ο αγαπητός Πάνος το έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό.

Και μπορεί να αποχωρίστηκε το αγαπημένο του υπουργείο και τις στολές του για χάρη της Μακεδονίας αλλά δεν αρκεί ο ΣΚΑΪ για να τον «ξεπλύνει» στα μάτια των ψηφοφόρων. Οι συνηθισμένες «κατινιές» του να βγάζει τα «άπλυτα» των παλιών του «αγαπημένων» στη φόρα μόλις επέλθει το «διαζύγιο» είναι πολύ λίγες για να πείσουν όλους αυτούς που ο Πάνος δυσαρέστησε το προηγούμενο διάστημα… για το «τρενάκι» του Αλέξη.

Δε ξέρουμε ποιον θα πείσει τελικά αλλά είναι σίγουρο ότι δεν τρώμε «κουτόχορτο», ούτε θα πιστέψουμε ότι μέσα σε 10 ημέρες έγινε ΑντιΣΥΡΙΖΑ αφού επι τέσσερα ολόκληρα χρόνια λειτούργησε σχεδόν ανεξέλεγκτα στο ΥΠΕΘΑ με την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ένα ερώτημα στον Πάνο, το οποίο για να είμαστε δίκαιοι μπορεί να απευθυνθεί και σε άλλους: Μετά τη Συμφωνία, τι;

LEAVE A REPLY