ΑΓΕΕΘΑ ΜΟΝΑΔΕΣ - ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΔ

Ευχές με το προσωπικό σε Μονάδες-Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων, με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών του Πάσχα, αντάλαξε σήμερα Μεγάλη Τρίτη ο Α/ΓΕΕΘΑ

 

 

Μονάδες και Σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων, επισκέφθηκε  ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό, με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών του Πάσχα σήμερα Μ. Τρίτη 23 Απριλίου 2019.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το πλοίο Φυλακής Σκοπούντος Φρεγάτα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ, στην Κάρυστο, όπου τον υποδέχτηκε ο Υπαρχηγός Αρχηγείου Στόλου, Υποναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, και στη συνέχεια την 130η Σμηναρχία Μάχης, στη Λήμνο, όπου τον υποδέχτηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης.

Ακολούθως, επισκέφθηκε Επιτηρητικό Φυλάκιο του Στρατού Ξηράς στο Σουφλί Έβρου, το Στρατηγείο του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ) στην Ξάνθη, το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως (424 ΓΣΝΕ) και το Στρατηγείο του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR (Γ΄ΣΣ/NRDC-GR), στη Θεσσαλονίκη, όπου τον συνόδευε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Δείτε φώτο από τις επισκέψεις του Α/ΓΕΕΘΑ:

LEAVE A REPLY