ΑΓΕΣ ΦΥΛΑΚΙΟ«ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ» 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ

Ο Αρχηγός ΓΕΣ επισκέφτηκε το Φυλάκιο «ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ» της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.035 μέτρων και το Δημαρχείο Τεμπών

 

 

Το Φυλάκιο «ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ», σε υψόμετρο 1.035 μέτρων, επισκέφτηκε ο ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019. Το συγκέκριμένο φυλάκιο βρίσκεται στο Δήμο Τεμπών Λαρίσης, και ανήκει στην Περιοχή Ευθύνης της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ- «ΑΧΙΛΛΕΑΣ».

Ο Αρχηγός, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του αντάλλαξε ευχές με τη φρουρά του φυλακίου με την ευκαιρία του νέου έτους. Εξήρε το υψηλό ηθικό και το ζήλο του προσωπικού του Φυλακίου, που εκτελεί με υπερηφάνεια τα καθήκοντά του σε υψόμετρο 1.035 μέτρων.

Τέλος, ο Αρχηγός επισκέφθηκε στο Δημαρχείο Τεμπών τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κολλάτο, κατόπιν πρόσκλησής του τελευταίου. Ο Αρχηγός, ευχαρίστησε το Δήμο Τεμπών για την άριστη συνεργασία σε μία περιοχή με ειδικές μορφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες και ειδικότερα για τη συνδρομή του, στη διάνοιξη του δρόμου που οδηγεί προς το φυλάκιο.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη το Α/ΓΕΣ:

ΑΓΕΣ ΦΥΛΑΚΙΟ«ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ» 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣΑΓΕΣ ΦΥΛΑΚΙΟ«ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ» 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣΑΓΕΣ ΦΥΛΑΚΙΟ«ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ» 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣΑΓΕΣ ΦΥΛΑΚΙΟ«ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ» 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣΑΓΕΣ ΦΥΛΑΚΙΟ«ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ» 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ

LEAVE A REPLY