Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές της Αν. Αττικής από τη φονική πυρκαγιά έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώ επισκέφτηκε και το Λύρειο Ίδρυμα χωρίς τη συνοδεία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων

 

Τις πληγείσες περιοχές στην Ανατολική Αττική επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος συνομίλησε με κατοίκους και στελέχη του κρατικού μηχανισμού που βρίσκονται επί τόπου.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επισκέφθηκε το Λύρειο Ιδρυμα, στην περιοχή του Νέου Βουτζά, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από τις πρόσφατες πυρκαγές, με σκοπό να συμβάλει στη σύντομη επαναλειτουργία του.

Όπως αναφέρουν πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Παυλόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ιδρύματος, Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο, την ηγουμένη και τις μοναχές και συζήτησε μαζί τους την αναζήτηση τρόπων για την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναλειτουργία του ιδρύματος πριν το φθινόπωρο.

Με δική του απόφαση δε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στο σημείο χωρίς τη συνοδεία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων.

LEAVE A REPLY