ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

Τον Επίλαρχο τεθωρακισμένων Γιώργο Μαργαρίτη βράβευσε ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Αλκιβιάδη Στεφανής στο 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bodybuilding

 

Την Κυριακή 12 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το 32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bodybuilding.

Μία εξαιρετική διοργάνωση από την Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (ΕΟΣΔ) και τον Πρόεδρό της κο Ιορδάνη Λεβεντέλη.

Αθλήτριες και αθλητές υψηλού επιπέδου ανέβασαν τον πήχη και έκαναν τον ανταγωνισμό – συναγωνισμό ακόμα πιο συναρπαστικό.

Εκλεκτοί καλεσμένοι τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση οι οποίοι απένειμαν και μετάλλια στους νικητές.

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Στρατηγός και τέως διοικητής σχολής Ευελπίδων Δημήτριος Μπάκας, ο Συνταγματάρχης Μιχάλης Ψαρομιχαλάκης και υψηλόβαθμα στελέχη του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Η αποκορύφωση της βραδιάς ήρθε με την βράβευση του Επίλαρχου τεθωρακισμένων Γιώργου Μαργαρίτη από τον επίτιμο αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή.

ΣΤΕΦΑΝΗΣ - ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Ο κος Στεφανής απένειμε στον Γιώργο Μαργαρίτη το χρυσό μετάλλιο όπως και  την Επαγγελματική Κάρτα την οποία εξασφάλισε ο Γ. Μαργαρίτης με την εξαιρετική του εμφάνιση.

Ο κος Στεφανής επαίνεσε τον Γιώργο Μαργαρίτη για το ήθος και την ακεραιότητά του τονίζοντας ότι «όσο υπάρχουν τέτοια στελέχη ο ελληνικός λαός δεν φοβάται τίποτα».

ΣΤΕΦΑΝΗΣ - ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΗΣ - ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΗΣ - ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

 

Πηγή: ngradio.gr