ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

Επίσκεψη στη Ρόδο και στο Σύμπλεγμα Μεγίστης πραγματοποιεί από χθες ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής ενώ συμμετείχε στον εορτασμό της Απελευθέρωσης του Καστελόριζου

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρόδο, επισκέφθηκε αρχικά το Στρατηγείο της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ). Ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της Μεραρχίας και απηύθυνε ομιλία στο προσωπικό του Επιτελείου και στους Διοικητές των Μονάδων του Σχηματισμού.

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΡΟΔΟΣ

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός επισκέφθηκε το Καστελλόριζο, όπου παρέστη ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης στις επίσημες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 76ης Επετείου Απελευθέρωσης του νησιού.

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΡΩ
ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΡΩ

Ακολούθως, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε επισκέψεις στην ΤΠΚ «ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ», στην έδρα της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Μεγίστης και στα Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στις νήσους Στρογγύλη και Ρω, ενώ κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο της Κυράς της Ρω.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΝ,  Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ και ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), Αντιστράτηγος Γεώργιος Δημητρόπουλος.

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΦ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΦ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΡΟΔΟΣ

LEAVE A REPLY