Εορταστική εκδήλωση, Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών (ΚΕΦΠ)

Στην εορταστική εκδήλωση, παιδιών του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών (ΚΕΦΠ), στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, παρευρέθηκαν ο Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΝ

 

 

Θεατές μιας διαφορετικής εορταστικής εκδήλωσης έγιναν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, καθώς και μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου.

Τα παιδιά και το προσωπικό του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιών (ΚΕΦΠ) στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, έδωσαν στιγμές αγάπης και αισιοδοξίας.

Στην εκδήλωση ο Α/ΓΕΕΘΑ και ο Α/ΓΕΝ παρακολούθησαν την παράσταση των μικρών πρωταγωνιστών και  αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό του ΚΕΦΠ, καθώς και με γονείς και τέκνα που συμμετέχουν στα προγράμματα του Κέντρου.

Η λειτουργία του ΚΕΦΠ

Το ΚΕΦΠ λειτουργεί από τον Νοέμβριο του 2006, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά (ΝΝΠ), παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε παιδιά των οικογενειών του Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Το Κέντρο στελεχώνεται Διακλαδικά από εξειδικευμένους Δασκάλους Ειδικής Σχολικής Αγωγής, Κλινικούς/ Σχολικούς Ψυχολόγους, Παθολόγους Λόγου (Λογοθεραπευτές), Εργοθεραπευτή και Κοινωνικό Λειτουργό, παρέχοντας θεραπευτικά προγράμματα και θεραπείες.

LEAVE A REPLY