Αριάδνη Πάτρα

Η Πάτρα, και πιο σωστά ο Πατραϊκός Κόλπος, μπαίνουν στο επίκεντρο των σχεδιασμών του Πολεμικού Ναυτικού που θα αποδείξει και πάλι πως δεν κυριαρχεί χωρίς λόγο στο Αιγαίο.

Η μεγάλη ΝΑΤΟική άσκηση ΑΡΙΑΔΝΗ που θα γίνει στην περιοχή του Πατραϊκού Κόλπου το επόμενο διάστημα θα αποδείξει και πάλι πως το Πολεμικό Ναυτικό κερδίζει δίκαια τα εύσημα σε όλες τις διεθνείς παρουσίες του και φυσικά κυριαρχεί στο Αιγαίο χάρη στην ικανότητα του.

Η πολυεθνική άσκηση Ναρκοπολέμου «ΑΡΙΑΔΝΗ 2017», που διοργανώνεται από το Πολεμικό Ναυτικό σε ετήσια βάση, θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου και Πατραϊκού και ανάμεσα στα πλοία που θα μετέχουν θα είναι και τουρκικά πλοία τα οποία θα δεχτούν από την μία την άριστη φιλοξενία μιας συμμαχικής χώρας και από την άλλη θα πάρουν για άλλη μια φορά, μια γεύση, από πρώτο χέρι των δυνατοτήτων του Πολεμικού Ναυτικού.

Στην άσκηση συμμετέχει ανελλιπώς η Μόνιμη Ναυτική δύναμη Αντιναρκικών πλοίων του ΝΑΤΟ (SNMCMG2), με σκοπό την επαύξηση του επιπέδου εκπαίδευσης των αντιναρκικών πλοίων και την βελτίωση της συνεργασίας τους.

Μοιραστείτε το
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY