Ποιοί καλοθελητές βιάζονται να αντικαταστήσουν τον Ναύαρχο Αποστολάκη με τον Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Χριστοδούλου;

 

Η φημολογία για την αντικατάσταση του Ναυάρχου Αποστολάκη ξαναφούντωσε από χθες το απόγευμα και μετά.

Αφορμή γι’ αυτό ήταν μια ψευδής πληροφορία που κυκλοφόρησε μέσα από «κανάλια» που βιάζονται να τον αντικαταστήσουν με τον Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Χριστοδούλου.

Μάλιστα, υπάρχουν καλοθελητές που διαδίδουν φήμες πως η απόφαση για την αντικατάσταση του Ναυάρχου Αποστολάκη από τον Αντιπτέραρχο Χριστοδούλου είναι ήδη ειλημένη.

Ποιούς εκφράζουν αυτοί οι καλοθελητές; Επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα που θεωρούν πως μια τέτοια κίνηση θα τους βοηθούσε πολύ. Πιθανότατα δε γνωρίζουν καλά τον Α/ΓΕΑ.

Από την άλλη πλευρά ο ίδιος ο Α/ΓΕΑ τηρεί στάση ανάλογη της αξίας και της προσωπικότητάς του: Σοβαρή και υπεύθυνη.

Αλλά η συνεχιζόμενη φημολογία και οι κομιστές ψευδών ειδήσεων εμπλέκουν διαρκώς τον Αντιπτέραρχο σε σενάρια, αγνοώντας εσκεμμένα τόσο τις διαδικασίες όσο και το πως γίνονται οι αλλαγές σε τέτοιο επίπεδο, όπως μάλλον και την ίδια τη σύνθεση του ΚΥΣΕΑ.

Μένει να δούμε αν γνωρίζουν κάτι παραπάνω ή αν όλα αυτά αποτελούν μέρος της φαντασίας τους και των δυνατοτήτων επηρεασμού πολιτικών προσώπων από την πλευρά τους.

SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY