ΥΦΕΘΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

Πολλοί είναι η απάντηση. Κανείς όμως δε θα ικανοποιηθεί. Γιατί απλά ο Στρατηγός δεν κάνει χάρες.

Αυτό δεν το ξέρουν όμως όσοι κατά καιρούς συνάντησαν το Στρατηγό σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, ή σε οποιονδήποτε χώρο και θεώρησαν πως το χάρισμα της επικοινωνίας που διαθέτει αποτελεί αδυναμία κι όχι ένδειξη ανθρώπου μ’ ανοιχτό μυαλό.

Είναι αρκετοί εκείνοι που ήδη έχουν μεγάλες προσδοκίες να τύχουν “ειδικής μεταχείρισης”, πιθανότατα γιατί δε γνωρίζουν καλά το νέο Υφυπουργό. Θα το καταλάβουν σύντομα, αν και ο συγκεκριμένος έχει δώσει απτά δείγματα της συνεπούς στάσης του και της απαρέγκλιτης πορείας του. Πειθαρχημένος, σοβαρός και εργατικός, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

Υπάρχουν κι εκείνοι που χάρηκαν όταν αποστρατεύτηκε αλλά τώρα έχουν μείνει με τη χαρά και προσπαθούν να βρουν ερείσματα για να κάνουν ρελάνς. Υπάρχουν άλλοι που θεωρούν πως κάτι θα γίνει και θα αλλάξει ο Στρατηγός “βιολί” τώρα που έχει άλλο ρόλο. Μάλλον θα περιμένουν τζάμπα όλοι αυτοί. Άλλωστε η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τιμήσει το Στρατηγό με αυτή τη θέση βασίστηκε ακριβώς στο γεγονός πως ο Στρατηγός είναι απόλυτα προσηλωμένος στο καθήκον, στην πατρίδα και όποια αποστολή κι αν πάρει θα τη φέρει εις πέρας.

Προτείνουμε στους κάθε λογής παρατρεχάμενους, “ειδικούς”, συμβουλάτορες, “αναλυτές” και κυρίως σε κείνους τους κατ’ επάγγελμα αυλοκόλακες ν’ αλλάξουν γειτονιά καθότι το ΥΠΕΘΑ δεν έχει ψωμί γι’ αυτούς πλέον. Ας ψάξουν κάπου αλλού, όλο και κάτι θα βρούν, άλλωστε έτσι επιβίωσαν μέχρι σήμερα.

Η Εθνική Άμυνα έχει πέσει, κατά γενική ομολογία, σε καλά χέρια. Οι όποιες αποφάσεις θα έχουν πρόθεση πατριωτική και κριτήρια όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά. Τα αποτελέσματα, είναι μια άλλη ιστορία, εκεί παίζουν κι άλλοι παράγοντες οι οποίοι φέρνουν ανατροπές. Αλλά αυτά θα τα δούμε, ενδεχομένως κι άμεσα. Το θετικό είναι πως έχει λιγάκι ξεβρωμίσει, και θα ξεβρωμίσει περισσότερο στο μέλλον, ο τόπος από τους κάθε λογής παρατρεχάμενους που είχαν μαζευτεί στα πέριξ αλλά και μέσα στο ΥΠΕΘΑ, αν και ο χώρος δεν διατίθεται για “πάρτι”.

Μοιραστείτε το
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY