Την τακτική της ΠΟΕΣ που επιδιώκει τις αναβολές εκδίκασης της ανακοπής που έχει καταθέσει η ΠΟΜΕΝΣ καταγγέλει με ανακοίνωσή της.

 

 

Τα δικονομικά τεχνάσματα και την παρελκυστική τακτική του εργοδοτικού σωματείου ΠΟΕΣ καταγγέλει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), μετά την αναβολή της εκδίκασης της ανακοπής που είχε καταθέσει κατά της ΠΟΕΣ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ:

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) καταγγέλλει τα δικονομικά τεχνάσματα και την παρελκυστική τακτική του εργοδοτικού σωματείου ΠΟΕΣ, προκειμένου να αποφύγει την εκδίκαση των ανακοπών που έχουμε καταθέσει εναντίον της, παραπλανώντας ακόμα μια φορά το Κοινοβούλιο.

Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις, όπως το είχαμε προβλέψει, το εργοδοτικό σωματείο με δικονομικά τεχνάσματα ζήτησε και έλαβε αναβολή για τις 2 Νοεμβρίου 2017 της υπόθεσης ανακοπής που έχουμε καταθέσει.

Μόλις χθες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, ο εκπρόσωπος του εργοδοτικού σωματείου δεν είχε το θάρρος να παραδεχθεί τις προθέσεις του για το σημερινό αίτημα αναβολής, αποπροσανατολίζοντας τόσο τον κ. ΑΝΥΕΘΑ όσο κ τα μέλη της επιτροπής.

Η παρελκυστική τακτική , εν αναμονή της ψήφισης του φωτογραφικού άρθρου 27 είναι προφανής.

Αναμένουμε από το Κοινοβούλιο να μη συμβάλει στην πρωτοφανή προσπάθεια υποσκελίσμου της ελληνικής Δικαιοσύνης αλλά και κατάργησης και απαξίωσης των νομίμως λειτουργουσών Ενώσεων Στρατιωτικών και ιδίως της Ομοσπονδίας μας.

Ας αποδείξει εμπράκτως η πολιτική ηγεσία και η Διαρκής Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής ότι οι πρωτοβουλίες του υπουργείου και η νομοθετική διαδικασία θα αναμείνουν την απόφαση του δικαστηρίου που συνεδριάζει στις 2 Νοεμβρίου 2017 προκειμένου να την συνεκτιμήσουν όπως δεσμεύτηκε και ο κ ΑΝΥΕΘΑ στις δυο πρώτες συνεδριάσεις της Διαρκούς Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής».

LEAVE A REPLY