Αεροπορία

Έκπληξη  το πού “ράβεται” η Πολεμική Αεροπορία. Τρέχουν βέβαια να προφτάσουν τις στολές των σμηνιτών που θα παρουσιαστούν το Σεπτέμβρη

 

 

Από πού προμηθεύεται ύφασμα η Πολεμική Αεροπορία προκειμένου να ράψει τις στολές της;

Η Πολεμική Αεροπορία προκειμένου να ράψει πάνω από δύο χιλιάδες στολές εκστρατείας αναθέτει στην εταιρεία «Εριουργίας Τρία Άλφα ΑΕ» να παραγγείλει το ύφασμα στην Κίνα.

Δεν υπάρχουν άραγε ελληνικές εταιρείες που να παράγουν το συγκεκριμένο ύφασμα και πρέπει να το προμηθευόμαστε μόνο από την Κίνα ή το Μπαγκλαντές;

Το συγκεκριμένο θέμα προκύπτει από απόφαση του 201 Κέντρου Εφοδιασμου Αεροπορίας (ΚΕΦΑ) της Πολεμικής Αεροπορίας , με ημερομηνία 2 Μαϊου 2017.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΚΕΦΑ  γίνεται δεκτό το αίτημα της «Εριουργίας Τρία Αλφα ΑΕ» να κατασκευαστεί το ύφασμα για 2.210 σετ στολών εκστρατείας από την εταιρεία «CHIFENG WORLD BEST WOOLEN INDUSTRY CO LTD» με έδρα την Κίνα.
Λόγω μάλιστα του ότι άλλαξε η εταιρεία παραγωγής του υφάσματος θα υπάρξει και αλλαγή στην ημερομηνία παράδοσης των στολών, που τελικά θα παραληφθούν στις 15 Σεπτεμβρίου 2017, προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις της υπηρεσίας για τις κατατάξεις των σμηνιτών που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο.

Να υπενθυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο συμβάν γίνεται σε συνέχεια από το θέμα που είχε αναδείξει η ιστοσελίδα μας ότι εκατοντάδες χιλιάδες στρατιωτικές στολές για τους στρατιώτες που υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό θα ραφτούν στο Μπαγκλαντές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνικές στρατιωτικές στολές ράβονται στο Μπαγκλαντές!

Όπως είχαμε γράψει σύμφωνα με απόφαση της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ),  η ΑΣΔΥΣ δέχτηκε το αίτημα της ελληνικής εταιρίας «ΕΛΒΕ Α.Ε.» που έχει αναλάβει το έργο της κατασκευής 137.888 Σετ Στολών Ασκήσεων Παραλλαγής, για Κάλυψη Αναγκών Ν/Σ Οπλιτών και συναινεί στην αλλαγή του κατασκευαστή της στολής.

Έτσι οι στολές από την Κίνα όπου ράβονταν, τώρα θα ραφτούν στο Μπαγκλαντές. Σύμφωνα με αυτή την τροποποίηση, όπως αναφέρεται αντί της εταιρείας με την επωνυμία «CHINA GARMENTS CO., LTD», θα αναλάβει την κατασκευή η εταιρεία «BANGA GARMENTS LIMITED» στο Μπαγκλαντές.

στολές αεροπορίας by Ioanna Iliadi on ScribdSHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, onalert.gr, militaire.gr, defence-point.gr, onalert, militaire, defence point, κράνος, kranos, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY