ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΚΑΜΠΑΣ ΚΕΕΔ

Διαβάστε τι είπε ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς στην πρώτη του επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Διεύθυνση και στη Σχολή Πυροβολικού και στη Διεύθυνση και στο Κέντρο Ειδικών Δυνάμεων.

 

Την πρώτη του επίσκεψη, ως Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού πραγματοποίησε ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019. Η επίσκεψη έγινε στη Διεύθυνση Πυροβολικού (ΓΕΣ/ΔΠΒ), στη Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων (ΓΕΣ/ΔΕΔ) του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στη Σχολή Πυροβολικού (ΣΠΒ) και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ).

Ο Αρχηγός, μετά από σύντομη περιήγηση σε εγκαταστάσεις και χώρους των Διευθύνσεων, της Σχολής και του Κέντρου, πραγματοποίησε ομιλίες στο προσωπικό (οργανική δύναμη και εκπαιδευόμενους), μεταφέροντας τις σκέψεις και τις αρχικές κατευθύνσεις του.

Μεταξύ άλλων επισήμανε τα παρακάτω:

– Βασική επιδίωξη και στόχος, παραμένει η αύξηση της μαχητικής ισχύος του Στρατού Ξηράς και η διατήρηση της επιχειρησιακής μας ικανότητας σε όλα τα επίπεδα. Η συνεχής και επιχειρησιακή εκπαίδευση αποτελεί πρώτη προτεραιότητα του Στρατού Ξηράς, προκειμένου όλοι να γίνουν άριστοι μαχητές στο αντικείμενο τους.

– Βασικός πυλώνας της διοικήσεως όλων μας είναι ο άνθρωπος, ο σημαντικότερος πολλαπλασιαστής ισχύος.

– Δικαιοσύνη προς όλους ανεξάρτητα εάν κάποιους πιθανώς να μην τους ικανοποιεί.

– Επικέντρωση στην εκπαίδευση. Αποφυγή παράλληλων δράσεων κατά τη διάρκειά της.

LEAVE A REPLY