Ανέλκυση mirage

Πτώση Mirage 2000: Το ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στον Πάνο Καμμένο μετά το νέο περιστατικό με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας που τελικά είχε ευτυχή έκβαση.

Τα βέλη του κατά του ΥΕΘΑ Π. Καμμένου στρέφει το ΠΑΣΟΚ μετά την πτώση στην θάλασσα του αεροσκάφους Mirage 2000 το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παρουσίασε βλάβη.

Σε σχόλιο του ο τομέας άμυνας του ΠΑΣΟΚ εύχεται την ταχεία ανάρρωση του Ιπταμένου που εγκατέλειψε επιτυχώς το αεροσκάφος του, λόγω μηχανικής βλάβης, ενώ βρισκόταν νότια των Σποράδων και συνεχίζει με επίθεση κατά του Π. Καμμένου λέγοντας:

Τα προβλήματα συντήρησης και διαθεσιμότητας, λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, στις Ένοπλες Δυνάμεις τα έχει επισημάνει ο τομέας άμυνας του ΠΑΣΟΚ από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο κ. ΥΕΘΑ όμως συνεχίζει να αδιαφορεί τόσο για τα μαχητικά αεροσκάφη, που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων, όσο και για την εκπαίδευση των ιπταμένων που τα χειρίζονται η οποία εκπαίδευση σήμερα βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο που έχει γνωρίσει η Πολεμική Αεροπορία. 

Στην τότε επισήμανσή μας μας απάντησε, με non paper, ότι «…. Αντί να εκδίδει ακατάληπτες ανακοινώσεις, ας ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ την απολογία του.»

Κύριε Υπουργέ καλό θα ήταν να λύσετε τα προβλήματα διαθεσιμότητας τόσο των μαχητικών αεροσκαφών όσο και των πυροσβεστικών αλλά και των λοιπών ιπτάμενων μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία μετά λύπης πληροφορούμαστε ότι είναι πολύ χαμηλή.

SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY