ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΓΕΣ 2019

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τελετή παράδοσης και παραλαβής του Αρχηγού ΓΕΣ που πραγματοποιείται στη ΣΣΕ παρουσία πλήθους εκπροσώπων από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

 

 

 

Ο  Αλκιβιάδης Στεφανής παραδίδει στον νέο Α/ΓΕΣ Γεώργιο Καμπά που αναλαμβάνει τα καθήκοντα στο Στρατό Ξηράς μετά τις πρόσφατες κρίσεις.

Η τελετή πραγματοποιείται μέσα σε κλίμα συγκίνησης παρουσία του ΥΕΘΑ Ευ. Αποστολάκη, του ΑΝΥΕΘΑ Π. Ρήγα, της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κ. Παπακώστα, του Α/ΓΕΕΘΑ Χ. Χριστοδούλου και των Αρχηγών της Πολεμικής Αεροπορίας και του Ναυτικού.

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει κάνει η παρουσία και συμμετοχή του πρώην ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου ο οποίος να σημειώσουμε είχε εκφράσει έντονα τις προηγούμενες ημέρες την αντιδρασή του στην αποστράτευση του Αλκιβιάδη Στεφανή. Στην τελετή παρευρίσκονται πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής ενώ στη τελετή η δοξολογία γίνεται από τον Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικόλαο.

Τέλος, πλήθος συμμαθητών τόσο του Αλκιβιάδη Στεφανή όσο και του Γεωργίου Καμπά συμμετέχουν στην τελετή.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΓΕΣ 2019ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΓΕΣ 2019ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΓΕΣ 2019ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΓΕΣ 2019ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΓΕΣ 2019ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΓΕΣ 2019ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΓΕΣ 2019ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΓΕΣ 2019

LEAVE A REPLY