ΠΝ “SEA SHIELD 19”

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Λαδιανός επιβιβάστηκε στην ΤΠΚ ΡΙΤΣΟΣ του ΠΝ κατά τη διάρκεια της άσκησης SEA SHIELD 19 που διεξήχθη στη Μαύρη Θάλασσα.

 

Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ από την καρδιά της πολυεθνικής άσκησης «SEA SHIELD 19» που συμμετείχε το Πολεμικό Ναυτικό και διεξήχθη στη θαλάσσια περιοχή της Μαύρης Θάλασσας παρουσίασε σήμερα στην ΕΡΤ ο συνάδελφος δημοσιογράφος Νίκος Λαδιανός, από την ΕΡΤ3.

Ο Νίκος Λαδιανός και το συνεργείο της ΕΡΤ3 επιβιβάστηκαν στην ΤΠΚ ΡΙΤΣΟΣ στο λιμάνι της Κοστάντζας, καθώς η άσκηση είχε διοργανωθεί από το Πολεμικό Ναυτικό της Ρουμανίας και διεξήχθη στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Η Άσκηση διοργανώθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό της Ρουμανίας και διεξήχθη στη θαλάσσια περιοχή της Μαύρης Θάλασσας με σκοπό την εξάσκηση των συμμετεχόντων σε περιβάλλον πολλαπλής απειλής και της προαγωγής του επιπέδου της συνεργασίας, της διαλλειτουργικότητας και της αμοιβαίας κατανόησης των ασκουμένων. Στην άσκηση εκτός από την ΤΠΚ ΡΙΤΣΟΣ συμμετείχε και μια κινητή μονάδα εκπαίδευσης από το ΚΕΝΑΠ. Στο βίντεο μιλάει στην κάμερα της ΕΡΤ3 και στο Νίκο Λαδιανό μέλος της μονάδας του ΚΕΝΑΠ καθώς και ο υπουργός Άμυνας της Ρουμανίας.

LEAVE A REPLY