ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΣΣΕ ΑΛΙΚΗ ΠΕΡΡΩΤΗ

Μια ακόμα σημαντική δωρεά για τη Σχολή Ευελπίδων πραγματοποιήθηκε από την Αλίκη Περρωτή με την ανακαίνιση του αμφιθεάτρου της Σχολής από τον ΥΦΕΘΑ.

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό έργο, δωρεά της κας Αλίκης Περρωτή εγκαινιάστηκε χθες. Μετά τη δωρεά στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, χθες ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, εγκαινίασε το ανακαινισμένο αμφιθέατρο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεωργίου Καμπά.

Η ανακαίνιση του χώρου σε ένα νέο υπερσύγχρονο αμφιθέατρο αποτελεί δωρεά της κας Αλίκης Περρωτή, η οποία στην παρατεταμένη περίοδο κρίσης και βαθύτατων αλλαγών που έχουν σημειωθεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ανταποκρίνεται στην προσπάθεια αναβάθμισης και ενίσχυσης των υποδομών του αρχαιότερου ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος της χώρας και της μεγαλύτερης σε έκταση στρατιωτικής ακαδημίας στην Ευρώπη.

Πρόκειται για τη δεύτερη αίθουσα που ανακαινίστηκε με δωρεά της κας Αλίκης Περρωτή και ονομάστηκε προς τιμήν της «Αλίκη Περρωτή ΙΙ».

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΣΣΕ ΑΛΙΚΗ ΠΕΡΡΩΤΗ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΣΣΕ ΑΛΙΚΗ ΠΕΡΡΩΤΗ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΣΣΕ ΑΛΙΚΗ ΠΕΡΡΩΤΗ

 

LEAVE A REPLY