ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και ο Στρατηγός Φράγκος στέλνει το δικό του μήνυμα για τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και για τη συμφωνία των Πρεσπών.

 

 

Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων σήμερα και ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκο στέλνει το δικό του μήνυμα, από το οποίο δεν λείπουν οι αιχμές για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Το μήνυμα Στρατηγού Φράγκου:

Διπλή εορτή σήμερα, 21η Νοεμβρίου, για δυο αλληλένδετες ιδέες που συνυπάρχουν στους αιώνες. Ορθοδοξία και Ελληνισμός. Τιμούμε τα Εισόδια στο Ναό της Υπεραγίας Θεοτόκου και τις Ένοπλες μας Δυνάμεις.

Η Υπέρμαχος Στρατηγός στάθηκε πάντα στο πλευρό των Ενόπλων μας Δυνάμεων, στους πολέμους που δώσαμε, υπέρ βωμών και εστιών.

Ως επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού διαβεβαιώνω τους Έλληνες ότι οι Ένοπλες μας Δυνάμεις, είναι έτοιμες διαχρονικά να υπερασπιστούν μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος τους την εθνική μας ανεξαρτησία.

Ατυχώς, η πολιτική ηγεσία που έχει την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας προέβη επισπεύδουσα αναιτίως στην ταπεινωτική συμφωνία των Πρεσπών, εκχωρώντας στους σκοπιανούς τυμβωρύχους της Μακεδονίας μας όνομα γλώσσα και ταυτότητα.

Ο ελληνικός λαός,
όμως δεν θα το επιτρέψει.

Ζήτω το Έθνος.
Ζήτω οι Ένοπλες μας Δυνάμεις.
Ο
ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α/ΓΕΣ
Φραγκούλης Σ. Φράγκος
Στρατηγός ε.α.