Θέση φαίνεται πως παίρνει ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς στην τελευταία ανάρτηση – παρέμβαση που έκανε χθες το βράδυ ο Στρατηγός Κωσταράκος.

 

Με τα λόγια του Καπετάνιου της Ελληνικής Επανάστασης Νικηταρά απαντάει στον Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, με ανάρτησή του στο facebook ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς. Ο Στρατηγός Ζιαζιάς, μια μέρα μετά την ανάρτηση του Μιχαήλ Κωσταράκου, παίρνει θέση στο θέμα με τον δικό του τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωσταράκος: Επίθεση σε ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ με νέα ανάρτηση

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στρατηγού Κωνσταντίνου Ζιαζιά:

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ………ΠΟΤΕ ΜΙΖΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ ……
Η Χωρα μας , ο ΛΑΟΣ μας , το Εθνος μας , αυτη την περιοδο, παρα τις χαρές και τα πανηγύρια των ” κρατούντων” , διέρχεται μια κρίσιμη και δυσκολη περιοδο σε θεματα που αφορουν την εθνικη ασφαλεια , την εθνικη μας ιστορια , τα εθνικα μας θεματα ,αλλα και την οικονομια βεβαια .
Η Ενοπλες Δυναμεις , μεσα σε αυτη την κριση , με υπεράνθρωπες προσπάθειες ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ , ΚΑΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΨΗΛΑ .
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ …..ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ……
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΝΤΡΙΓΓΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ : Η αξια του ηγέτη , του προϊσταμένου, ειναι να “φτιάχνει” καλύτερους υφιστάμενους και οχι να τους κατηγορεί εκ των υστέρων , για γελοίους λόγους για τα στρατιωτικά δεδομένα . Ο ΗΓΕΤΗΣ πρεπει να παραβλέπει την προσωπική του εξουσια και αναγνώριση και να εστιάζεται στην ανάπτυξη και καλλιέργεια των υφιστάμενων του . Ο ΗΓΕΤΗΣ “κοιτάει” οχι το εγω του αλλα το εμεις . Ο ΗΓΕΤΗΣ ειναι μεγαλόκαρδος , μεγαλόψυχος έναντι των υφιστάμενων του , ακομη και οταν θεωρεί οτι τον βλάπτουν …….ολα επιλύονται με την καλη προαίρεση και διάθεση ….ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ .
ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΑΣ , ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ , ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ , ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ .
ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ που σας χρυσοπληρώνει ,ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ,ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ….
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ . ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ …….

LEAVE A REPLY