Αεροπορία

Στρατιωτική θητεία: Από φέτος υπάρχει νέα διαδικασία. Θα χρειαστείτε ίντερνετ και να διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες! Τι αλλάζει.

Η Πολεμική Αεροπορία με αναλυτικές οδηγίες δίνει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστούν οι νέοι λίγο πρίν υπηρετήσουν.

Νέα διαδικασία Κατάταξης Στρατευσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις

Όσοι υποχρεούνται για κατάταξη με την 2017 Δ΄/ΕΣΣΟ (Ιούλιος 2017) θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσουν πριν την κατάταξή τους και αποκλειστικά στο διάστημα από 10 Μαΐου 2017 έως και 20 Μαΐου 2017 τα πεδία του επιλογικού εντύπου που θα αναρτηθεί στη διεύθυνση https://esso.haf.gr
 

Σε αντίθετη περίπτωση, οι παραπάνω υπόχρεοι για στράτευση, θα τεθούν στη διάθεση της υπηρεσίας, όσον αφορά στη μετάθεσή τους.

Οπότε είναι κρίσιμο να μην χαθούν οι ημερομηνίες!

 
 

Θητεία: Οι νόμοι που την καθορίζουν

Επίσης η Πολεμική Αεροπορία μερίμνησε να κάνει γνωστό και το θεσμικό πλαίσιο που διέπει την θητεία για να γνωρίζουν οι νέοι τους «όρους του παιχνιδιού».

Τονίζεται πως για να συμπληρώσετε τη Φόρμα Υποβολής Στοιχείων απαιτείται να συνδεθείτε με τον Στρατιωτικό Αριθμό (ΣΑ) και το ονοματεπώνυμό σας.

Η ιστοσελίδα για την θητεία και όλη η εφαρμογή δημιουργήθηκε με ίδια μέσα από: ΓΕΑ/ΚΜΗ

 
 

SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY