Δεν υπάρχει! Στρατιωτικό ελικόπτερο προσγειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο και οι οδηγοί που είδαν τον πιλότο να τους πλησιάζει δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Τι κάνεις αν χαθείς; Ρωτάς γιατί ρωτώντας πας στην πόλη.

Αυτό το απλό σκέφτηκε ένας πιλότος στο Καζακστάν και προσγείωσε το σοβιετικής κατασκευής ελικόπτερο του στην μέση του δρόμου.

Το τεράστιο Mi-8 μονο απαρατήρητο δεν περνάει έτσι και αλλιώς.

Οι οδηγοί που έβλεπαν το ελικόπτερο αρχικά να τους κλείνει τον δρόμο δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Όταν άκουσαν και τον πιλότο να τους ζητάει κατευθύνσεις πείστηκαν πως αυτό που ζούν απλά…«δεν υπάρχει».

Κάποιος τράβηξε σε βίντεο το απίστευτο περιστατικό το σήκωσε στο youtube και φυσικά τώρα το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου.

Οι οδηγοί απο τις νταλίκες μάλιστα που μιλάνε μεταξύ τους αναρωτιούνται πως μπορεί στα αλήθεια να χαθεί κάποιος με ένα ελικοπτερο.

Το βίντεο πήραν και ιστοσελίδες που φυσικά το έκαναν πρώτο θέμα γιατί όσο και να είναι ελικόπτερα σε αυτοκινητόδρομο δεν βλέπεις κάθε μέρα. Πόσο μάλλον να ζητάνε και οδηγίες.

Κάπως έτσι έφτασε να σχολιαστεί και απο το υπουργείο Άμυνας του Καζακστάν που μίλησε για μια επιτυχημένη άσκηση.

Όπως λένε είχε ζητηθεί στους πιλότους να κάνουν πτήση χωρίς όργανα και να βρουν τον προανατολισμό τους με κάθε μέσο. Ακόμα και ρωτώντας.

Μοιραστείτε το
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY