Σχηματισμός Πολεμική Αεροπορία

Σχολές Υπαξιωματικών: Οι πειραματισμοί της κυβέρνησης έχουν εξοργίσει έμπειρα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που για χρόνια πρόσφεραν και έχτισαν το αξιόμαχο της Π.Α.

 

Με μια επιστολή – «βόμβα» που υπογράφει η ΕΑΑΑ, ο πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων ΣΤΥΑ, και ο πρόεδρος του ΣΑΙΡ οι απόστρατοι εκφράζουν για ακόμα μια φορά την διαφωνία τους στην διάλυση των Σχολών Υπαξιωματικών.

Ελπίδα τους είναι πως τελικά θα εισακουστούν και θα επιτύχουν να βοηθήσουν στην διατήρηση της συνέχειας της ιστορίας των σχολών που για δεκαετίες «εξόπλισαν» την Πολεμική Αεροπορία με το πιο πολύτιμο της «οπλικό σύστημα», τους υπαξιωματικούς της.

Και αυτό γιατί όπως υποστηρίζουν ανάμεσα σε πολλά άλλα «η διάλυση των σχολών υπαξιωματικών της(ΠΑ) μακροπρόθεσμα θα βλάψει το αξιόμαχο του όπλου που αποτελεί την αιχμή του δόρατος των ΕΔ και προασπίζει καθημερινά την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική κυριαρχία».
 

Η επιστολή έχει και πρόταση, αφού οι απόστρατοι  ζητούν η ΣΜΥΑ να ονομαστείτελικά ΣΤΕΙΠΑ (Στρατιωτικό Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πολεμικής Αεροπορίας) ή ΣΤΑ (Σχολή Τεχνολόγων Αεροπορίας).

Η επιστολή με όλη την επιχειρηματολογία της έχει πάει στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, τον ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα, τον Α/ΓΕΑ αντιπτέραρχο (Ι) Χ. Χριστοδούλου, τους Βουλευτές της Επιτροπής Άμυνας, τα κόμματα, κτλ προκειμένου όλοι να έχουν πλήρη εικόνα για τους λόγους που πρέπει να γίνουν οι αλλαγές που προτείνουν οι απόστρατοι.
 

SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY