ΥΝΤΕΛ ΛΕΡΟΣ

Συναγερμός έχει σημάνει στο ΠΝ από την απώλεια στρατιωτικού υλικού στην Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ).

Έρευνες διεξάγονται από το Πολεμικό Ναυτικό για την χθεσινή απώλεια στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ). Μετά την καταμέτρηση που έγινε χθες φαίνεται πως λείπουν αντιαρματικά.

Για το περιστατικό γίνονται όλες οι απαιτούμενες έρευνες από τις αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές, ενώ έχει διαταχθεί Προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό. Επίσης δεν αποκλείεται σήμερα στην υπόθεση να εμπλακεί και η αντιτρομοκρατική.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες τα μεσάνυχτα το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού είναι η εξής:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι απογευματινές ώρες της Δευτέρας 09 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια γενόμενων ελέγχων, διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού στην Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ).

Του περιστατικού έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές ενώ έχει διαταχθεί Προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό.

 

 

LEAVE A REPLY