Χήρες

Συντάξεις χηρείας: Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού παίρνει πρωτοβουλία να βάλει τα μέλη της στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τις συντάξεις χηρείας.

Μάχη για να αλλάξει η στρεβλή εντύπωση πως οι συντάξεις χηρείας αποτελούν ένα «κλαδικό» αίτημα που αφορά λίγους δίνει η ΕΑΑΣ.

Όπως άλλωστε κάνουν και οι ίδιες οι χήρες μέσα από τον σύλλογο ΑΞΙΑ.

Στόχος να αντιληφθεί η κοινωνία πως η αρπαγή των συντάξεων είναι κάτι που αφορά τους πάντες και όχι μόνο τους στρατιωτικούς ή τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας.

Σε αυτό το πλαίσιο στο κάλεσμα της η ΕΑΑΣ προς τα μέλη της, για την συγκέντρωση της Τρίτης, τονίζει πως: « ο αγώνας μας για την επιβίωση και την αξιοπρέπεια των μελών των οικογενειών των εκλιπόντων συναδέλφων μας, αλλά και όλων των άλλων συνανθρώπων μας, είναι αδιαπραγμάτευτος».

Δείτε τι λέει η ανακοίνωση των αποστράτων της ΕΑΑΣ:

Συνάδελφοι μέλη της Ε.Α.Α.Σ., την Τρίτη 30 Μαΐου και ώρα 17.00 έχει προγραμματισθεί από το Σύλλογο Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α. [Αξιοπρέπεια – Ισότητα – Αλληλεγγύη] συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Πλατεία Κολοκοτρώνη , ώρα 17.00 και μετά πορεία προς τη Βουλή των Ελλήνων για επίδοση σχετικού ψηφίσματος επί του άρθρου 12 του Ν.4387/2016 (Κατάργηση Συντάξεων Χηρείας με ηλικιακά κριτήρια).

Το Συντονιστικό Συμβούλιο Ενώσεων Αποστράτων, (Ε.Α.Α.Σ. – Ε.Α.Α.Ν. – Ε.Α.Α.Α.) με σχετική απόφαση του συμπαρίσταται και συμμετέχει στην υπόψη εκδήλωση.

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.) θα συμμετάσχει σύσσωμη με το Δ.Σ. της και
ΚΑΛΕΙ
όλα τα μέλη της και κυρίως αυτούς που διαμένουν στην Αττική για την αθρόα συμμετοχή τους γιατί ο αγώνας μας για την επιβίωση και την αξιοπρέπεια των μελών των οικογενειών των εκλιπόντων συναδέλφων μας, αλλά και όλων των άλλων συνανθρώπων μας, είναι αδιαπραγμάτευτος.

Για το Δ.Σ./ Ε.Α.Α.Σ.
Ο Πρόεδρος
Αντγος ε.α. Ροζής Βασίλειος.

LEAVE A REPLY