Συρία: Δείτε τα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Αμερικανικό Πεντάγωνο από την επίθεση που εξαπόλυσαν τις επόμενες μέρες οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Βρετανία.

 

 

Φωτογραφίες και βίντεο από τις αεροπορικές επιθέσεις που διεξήγαγαν οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Βρετανία στη Συρία, δημοσίευσε το αμερικανικό Πεντάγωνο.

Συνολικά, 105 πύραυλοι εκτοξεύτηκαν εναντίον τριών εγκαταστάσεων στη Συρία. Ο αριθμός είναι σχεδόν διπλάσιος από ό,τι στην επίθεση των ΗΠΑ σε μια αεροπορική βάση της Συρίας το 2017, όταν χρησιμοποιήθηκαν 57 Tomahawks.

Οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν τέσσερα στρατηγικά βομβαρδιστικά B-1, τα οποία εκτόξευσαν 19 πυραύλους κρούζ JASSM με εμβέλεια 370 χιλιομέτρων.

Το ναυτικό από την Ερυθρά Θάλασσα και τον Περσικό Κόλπο με ένα καταδρομικό, δύο αντιτορπιλικά και ένα υποβρύχιο εκτόξευσαν τουλάχιστον 60 Τομαχόκ.

Στο βίντεο εικονίζεται το αμερικανικό καταδρομικό USS Monterey την ώρα που εκτοξεύει έναν από τους συνολικά 30 πυραύλους Tomahawk που «έστειλε» στη Συρία, ενώ έπλεε στην Ερυθρά Θάλασσα.

 

 

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται το υποβρύχιο USS John Warner την ώρα που εξαπολύει Tomahawk ενώ βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της ανατολικής Μεσογείου.

 

LEAVE A REPLY