«ΤΑΜΣ ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΣ»

ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019: Δείτε βίντεο από την απόλυτα επιτυχημένη άσκηση ΤΑΜΣ «ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΣ» που πραγματοποιήθηκε απόψε στον Έβρο παρουσία του Πρωθυπουργού

 

Τη νύχτα – μέρα έκαναν απόψε το βράδυ οι Ένοπλες Δυνάμεις με την ΤΑΜΣ «ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΣ» που πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Ασκήσεων και Βολών «ΑΕΤΟΣ» λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αλεξανδρούπολη στον Έβρο στέλνοντας με τον τρόπο αυτό ισχυρό μήνυμα αποτροπής στους γείτονες.

Η ΤΑΜΣ «ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΣ» διεξάγεται στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019» και για πρώτη φορά έγινε παρουσία Πρωθυπουργού καθώς την παρακολούθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσιογράφος του Armynow.net  βρέθηκε ίσκεται στον Έβρο όπου παρακολούθησε την ΤΑΜΣ «ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΣ».

Στην άσκηση εκτελέστηκαν μεγάλη επιτυχία πυρά από όλα τα όπλα του Πεζικού, του Πυροβολικού,  Άρματα μάχης, αλλά και ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού και F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ολοκλήρωση της άσκησης επισήμανε στις δηλώσεις του ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις παρατηρούν και επαγρυπνούν. Η Εθνική άμυνα βρίσκεται σε στοιβαρά και στέρεα χέρια. Ο πρωθυπουργός βράβευσε εθνοφύλακες μετά το πέρας της άσκησης.

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ του Armynow.net από την ΤΑΜΣ «ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΣ»

 

LEAVE A REPLY