ΕΛΛΑΔΑ

Την ώρα που στην Κυπριακή ΑΟΖ η Τουρκία κάνει και δεύτερη επέμβαση στην Κύπρο και απειλεί θεούς και δαίμονες εμείς εδώ ασχολούμαστε με προεκλογικά επιδόματα, τον Πολάκη, τις διακοπές του Τσίπρα και τις offshore του Κούλη και της Μαρέβας.

Την ώρα που η Τουρκία υπάρχει κίνδυνος να χρησιμοποιήσει την Ελλάδα και την Κύπρο στήνοντας θερμό επεισόδιο για να καλύψει ο Ερντογάν τα προβλήματα που έχει σε άλλα μέτωπα εσωτερικά και προς ανατολάς, εμείς φαγωνόμαστε με τον πατέρα του Τσίπρα και τον κουμπάρο του Κυριάκου.

Την ώρα που μετά από πολλά χρόνια όλες οι μεγάλες χώρες μαζί με τις ΗΠΑ δείχνουν να μην κρατάνε ίσες αποστάσεις με τις τούρκικες προκλήσεις εμείς εδώ σκιζόμαστε να τους δείξουμε για το ποιος είναι ο πιο γνήσιος πατριώτης.

Την ώρα που ένας ολόκληρος λαός περιμένει ένα νομοσχέδιο με 120 δόσεις σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία γιατί είναι ΟΛΟΙ  φεσωμένοι με δισεκατομμύρια ευρώ και απεγνωσμένοι κάποιοι θεωρούν ότι μας ενδιαφέρει αν ο Μαδούρο είναι ο εκλεγμένος Πρόεδρος της Βενεζουέλας ή Δικτάτορας και αν ο Γκουαϊδό είναι μαριονέτα ή αναγνωρισμένος Πρόεδρος.

Όταν γιαγιάδες 90 χρονών αναγκάζονται εξαθλιωμένες να πουλάνε τερλίκια στους δρόμους για ένα κομμάτι ψωμί εμείς διαγκωνιζόμαστε για να υποδείξουμε με το δάχτυλο ποιος είναι προοδευτικός, κομμουνιστής, νεοφιλελεύθερος, ακροδεξιός, πατριώτης και ανήθικος.

Τελικά δε φταίμε εμείς τόσοι ήμασταν…