ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ - ΝΝΠ - ΣΥΑΣ

Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών και παρακολούθησε μια ξεχωριστή θεραπευτική παρέμβαση

 

Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή ευκαιρία είχε σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής στην επίσκεψή του Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών (ΚΕΦΠ), που λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά (ΝΝΠ).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο ΚΕΦΠ, παρακολούθησε την εξ αποστάσεως παροχή θεραπευτικής παρέμβασης σε περιστατικό σε ακριτικό νησί του Αιγαίου, μέσω τηλεδιάσκεψης, δυνατότητα η οποία αναπτύχθηκε από το προσωπικό του Κέντρου και παρέχεται, κατόπιν αξιολόγησης, σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο ΥΕΘΑ προηγουμένως ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Κέντρου και ακολούθησε συζήτηση με το επιστημονικό προσωπικό για τις σύγχρονες προκλήσεις και τη στοχοθεσία που έχει τεθεί και βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης.

Ικανοποιημένος ο Αλκιβιάδης Στεφανής, από την αξιοθαύμαστη προσπάθεια που καταβάλλει το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου, το οποίο προέρχεται από όλους τους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και το Λιμενικό Σώμα, εξήρε το έργο που συντελείται στα δεκατρία έτη της αδιάλειπτης λειτουργίας του.

Επισήμανε τη δεδομένη και αμέριστη στήριξη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καθώς πρόκειται για μια υπηρεσία που έχει ως αποστολή τη στήριξη του παιδιού και της οικογένειας.

Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, συνόδευε ο Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαο Τσούνη ΠΝ.

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ - ΝΝΠ - ΣΥΑΣ

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ - ΝΝΠ - ΣΥΑΣ

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ - ΝΝΠ - ΣΥΑΣ

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ - ΝΝΠ - ΣΥΑΣ

 

LEAVE A REPLY