Τα ελληνικά νησιά έχουν πολιορκηθεί με ειρηνική εισβολή από την Τουρκία! Τάδε έφη ο αναπληρωτής τομεάρχης άμυνας της ΝΔ Αναστάστιος Δημοσχάκης! Δείτε τι λέει

Η Τουρκία εισβάλλει ειρηνικά στα ελληνικά νησιά, δημιουργώντας προβλήματα με πρόσφυγες, υποστήριξε ο αναπληρωτής τομεάρχης άμυνας της ΝΔ και βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, μιλώντας  στη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας.

Ο Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στα Ίμια, αλλά για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ /ΑΝΕΛ

Συγκεκριμένα είπε ότι:

  • Η απόφαση των Ελλήνων δικαστών για τους Τούρκους στρατιωτικούς αποτελεί παρακαταθήκη για όσους εμπλέκονται με την πολιτική και έχουν θεσμικό ρόλο στη χώρα. Έδειξαν το δρόμο της Νομιμότητας και κανονικότητας!
  • Η Τουρκία μετατρέπει ένα ζήτημα του Κράτους Δικαίου σε ζήτημα εξωτερικής πολιτικής. Είναι σοβαρό θέμα η παραβίαση των χωρικών μας υδάτων στα Ίμια από τους Τούρκους και η Ελλάδα πρέπει να ενημερώσει τους εταίρους της για τη συμπεριφορά αυτών που ηγούνται των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.
  • Οι κρίσεις αντιμετωπίζονται με σωφροσύνη και ψυχραιμία. Όλοι όσοι κατέχουν υπεύθυνες θέσεις πρέπει να είναι προσεχτικοί στα λόγια και τα έργα τους. Λάθη επιχειρησιακά και πολιτικά σε περίοδο κρίσης δεν συγχωρούνται.
  • Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες θα προκαλέσουν εκρηκτικό μείγμα, που θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στη χώρα μας. Τα νησιά μας έχουν πολιορκηθεί με ειρηνική εισβολή από τη γειτονική μας χώρα.
  • Τέσσερις φορές έχει ζητήσει από τον αρμόδιο Υπουργό να έρθει στη Βουλή να συζητήσουν το σοβαρό θέμα της κατάργησης – υποβιβασμού του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.
SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY