Ερντογάν τηλέφωνο

Μια έκπληξη ένιωσαν οι Τούρκοι πολίτες που επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα μετά τα μεσάνυχτα της 15ς Ιουλίου! Άκουγαν τον Ερντογάν!

 

Μία έκπληξη περίμενε τους Τούρκους πολίτες που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στις 15 Ιουλίου μετά τα μεσάνυχτα κάποια κλήση από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι χρήστες των κινητών τηλεφώνων καλούσαν και άκουγαν με έκπληξη τη φωνή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να τους εύχεται τα… καλύτερα για την εθνική επέτειο της «δημοκρατίας και της ενότητας».

Επρόκειτο για μήνυμα που ακουγόταν όταν οι χρήστες – υποστηρικτές ή μη του Τούρκου προέδρου – καλούσαν έναν αριθμό αλλά πριν ακουστεί ο ήχος κλήσης ή ο τόνος κατειλημμένου, ενώ μπορούσαν να ολοκληρώσουν την κλήση τους μόνο αφότου άκουγαν ολόκληρο το ηχογραφημένο μήνυμα του προέδρου τους.

«Ως πρόεδρος, σας στέλνω τα συγχαρητήριά μου ανήμερα της Εθνικής Επετείου Δημοκρατίας και Ενότητας της 15ης Ιουλίου και εύχομαι έλεος για τους μάρτυρες και υγεία και ευτυχία στους ήρωες [σ.σ. του πραξικοπήματος]» έλεγε το μήνυμα.

Ακούστε το μήνυμα του Ερντογάν:

SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY