Ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου αναγκάστηκε τελευταία στιγμή να αλλάξει τα σχέδια του αφού ήταν επιβεβλημένη η παρουσία του στην 130 Σμηναρχία Μάχης.

O Αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας επρόκειτο να συμμετάσχει σε συνάντηση με άλλους Αρχηγούς Πολεμικών Αεροποριών στο εξωτερικό, μια σημαντική συνάντηση η οποία όμως σαφώς και έπρεπε να πάει πίσω και να μεταβεί στην Λήμνο με τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα.

Η παρουσία του άλλωστε είναι βέβαιο πως ήταν επιβεβλημένη και από την πλευρά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα όχι μόνο για τυπικούς λόγους αλλά γιατί θα είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για κρίσιμα θέματα και όχι μόνο αεροπορικού ενδιαφέροντος.

Είναι κοινό μυστικό άλλωστε πως στο Μαξίμου υπάρχει ξεχωριστή εκτίμηση στο πρόσωπο του Α/ΓΕΑ όχι μόνο για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του και ιδίως την απουσία κάθε διάθεσης αυτοπροβολής αλλά κυρίως γιατι ότι έχει να πει το λέει με έργα και όχι με λόγια ενώ η ευρυμάθεια του σε θέματα στρατηγικής και γεωπολιτικής και οι συνεχείς επιτυχίες του στην στρατιωτική διπλωματία στην λεκάνη της Μεσογείου έχουν πολλές φορές λύσει τα χέρια της κυβέρνησης.

LEAVE A REPLY