ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΘΑ

Η χώρα έχει πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα, η δε υπόθεση που θα συζητήσει σε λίγο η Βουλή είναι πολύ σημαντική, όμως και πάλι φαίνεται πως προηγούνται οι εντυπώσεις.

Η συζήτηση που θα γίνει στην Βουλή έχει πολλά και σημαντικά να προσφέρει στον ελληνικό λαό με την προϋπόθεση οτι θα ασχοληθεί με τα σοβαρά πολιτικά ζητήματα που έχουν προκύψει και όχι με την παραπολιτική.

Δυστυχώς μέχρι τώρα φαίνεται πως η κουβέντα και πάλι θα θυμίζει την γνωστή χιλιοπαιγμένη παράσταση που έχουμε δει.

Το ποιός εξυπηρετείται από το να «πέσουν» και πάλι στο τραπέζι μια σειρά απο καταγγελίες για τον «δικομματισμό» είναι προφανές. Όπως είναι και σαφές το γιατι η κυβέρνηση επιμένει στο να αναδεικνύει την υπόθεση «διαρροή απορρήτων».

Ακόμα και έτσι όμως θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον και θα ήταν ένα κέρδος να αποφασίσουν στην κυβέρνηση πρίν και πάνω από όλα τι είναι απόρρητο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ άλλωστε το 2014 τα έβαζε με την Φ. Γεννηματά που δεν έδωσε σε αντιπροσωπεία του κόμματος έγγραφα για την αναδιάρθωση των ΕΑΣ τα οποία χαρακτηρίζονταν απόρρητα.  Το κόμμα σημείωνε χαρακτηριστικά ως αντιπολίτευση βέβαια πως: «δεν συμβιβάζεται με σχέδια και συμφωνίες που γίνονται εν αγνοία της Βουλής».

Όπως φαίνεται από τότε μέχρι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει απόψεις. Ειδικά αν με την «μάχη του απορρήτου» μπορούν να μπουν σε δεύτερη μοίρα απείρως σοβαρότερα ζητήματα.

 

LEAVE A REPLY