YΕΘΑ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ - «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ»

Για τη συνεισφορά της προς τις Ένοπλες Δυνάμεις τίμησε τη «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» το ΥΠΕΘΑ με την ευκαιρία της νέας δωρεάς ύψους 3,2 εκατ. ευρώ

 

 

 

Τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» τίμησε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τη νέα δωρεά της ύψους 3.250.000 ευρώ για την επισκευή και προμήθεια ανταλλακτικών τριών ελικοπτέρων Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας ώστε να καταστούν πλήρως επιχειρησιακά αξιοποιήσιμα.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, οΑρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτιος Ράπτης, καθώς και εκπρόσωποι της «<ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και της εφοπλιστικής κοινότητας.

Στο χαιρετισμό του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, εξήρε το πολυδιάστατο κοινωνικό έργο της «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», «που καταδεικνύει απερίφραστα και κατηγορηματικά, την αγάπη για την πατρίδα αλλά και την αλληλεγγύη στην ελληνική κοινωνία που διακρίνει παραδοσιακά την ελληνική ναυτιλιακή οικογένεια».

«Με την πρωτοβουλία σας αυτή, που εντάσσεται στη γενικότερη δράση που έχετε αναλάβει για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική πέρυσι, έχουμε πολλαπλά οφέλη. Επαυξάνονται και αναβαθμίζονται οι δυνατότητες της Πολεμικής Αεροπορίας, στους πολύ κρίσιμους τομείς της Έρευνας και Διάσωσης, καθώς και των αποστολών αεροδιακομιδών που αναλαμβάνει. Τα πληρώματά μας έτσι, θα μπορούν να επιχειρούν και να εκτελούν την αποστολή τους, μέρα και νύχτα, με μεγαλύτερη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, ειδικά στην περιοχή του Ανατολικού-Νοτιοανατολικού Αιγαίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επισήμανε ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις, με το δίκτυο επιτήρησης που έχουν αναπτύξει και τη διάθεση προσωπικού και μέσων, καλύπτουν πλήρως και αποτελεσματικά το F.I.R. Αθηνών, σε συνεργασία με τα Σώματα Ασφαλείας, καθώς και άλλους φορείς. Εναέρια μέσα, ελικόπτερα τύπου SUPER PUMA, όπως αυτά που θα επισκευαστούν με τη στήριξή σας, βρίσκονται ανεπτυγμένα σε όλη την Επικράτεια, σε ετοιμότητα ανάληψης αποστολών έρευνας και διάσωσης, οποτεδήποτε και οπουδήποτε απαιτηθεί, με όλες σχεδόν τις καιρικές συνθήκες, ημέρα και νύκτα».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις καθημερινά, θωρακίζουν επιτυχώς την αμυντική υπόσταση της χώρας μας και διασφαλίζουν στο ακέραιο τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Είναι εγγυητές της ασφάλειας, της εθνικής κυριαρχίας, της εθνικής ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» έχει συνεισφέρει, μεταξύ άλλων, στο έργο κατασκευής εναέριου σχοινοτροχιόδρομου στη Στρογγύλη και στην παροχή συσκευής αφαλάτωσης στη Μεγίστη, ενώ έχει δωρίσει σκάφος ειδικών δυνάμεων στο Πολεμικό Ναυτικό με το οποίο επαυξάνονται οι επιχειρησιακές δυνατότητες της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών.

YΕΘΑ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ - «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ»
YΕΘΑ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ - «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ»
YΕΘΑ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ - «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ»
YΕΘΑ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ - «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ»
YΕΘΑ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ - «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ»
YΕΘΑ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ - «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ»
YΕΘΑ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ - «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ»
YΕΘΑ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ - «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ»
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

LEAVE A REPLY