υπουργείο Εξωτερικών

Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει τις εμπρηστικές επιθέσεις σε αυτοκίνητα τούρκων υπαλλήλων στη Θεσσαλονίκη.

 

Με ανακοίνωση του υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζονται κατηγορηματικά οι εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη και προκάλεσαν ζημιές σε όχημα υπαλλήλου του τουρκικού προξενείου και σε όχημα Τούρκου υπαλλήλου της Παρευξείνιας Τράπεζας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών:

Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις εμπρηστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη και προξένησαν ζημιές σε όχημα υπαλλήλου του τουρκικού προξενείου, σε όχημα Τούρκου υπαλλήλου της Παρευξείνιας Τράπεζας, καθώς και σε άλλα παρακείμενα ιδιωτικά οχήματα.

Απαράδεκτες και ανεύθυνες ανάλογες ενέργειες είναι αντίθετες με τις αξίες και τις αρχές που διέπουν τον ελληνικό πολιτικό πολιτισμό και δεν πρόκειται να πετύχουν το στόχο τους.

Οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες για τη διερεύνηση των περιστατικών και την προσαγωγή των υπαιτίων ενώπιον της Δικαιοσύνης.

LEAVE A REPLY