Βίτσας

Ύποπτο δέμα στο ΥΠΕΘΑ: Τι είχε πει πριν λίγες μέρες ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας, αναφερόμενος σε παρόμοιο περιστατικό που απασχόλησε την κοινή γνώμη

 

Σε ανύποπτο χρόνο ο Δημήτρης Βίτσας είχε αναφερθεί για όσα έγιναν σήμερα στο ΥΠΕΘΑ με το ύποπτο δέμα, χωρίς βέβαια να γνωρίζει τι θα ακολουθούσε.

Όπως είναι γνωστό στο ΥΠΕΘΑ τελικά κλήθηκε η αστυνομία και τα έμπειρα στελέχη της σήμαναν λήξη συναγερμού.

Τον Μάρτιο ο Δημήτρης Βίτσας είχε προβλέψει όσα έγιναν αφού πάντα η ασφάλεια μπαίνει πρώτη λέγοντας πως αν υπήρχε ύποπτος φάκελος στο ΥΠΕΘΑ θα εντοπιζόταν.

Τότε σε συνέντευξη του «άδειασε» εμμέσως πλην σαφώς την ασφάλεια στο ΔΝΤ όπου και ένα τρομο-δέμα εξερράγη, και εμφανίστηκε απόλυτα βέβαιος πως στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο υπουργείο Άμυνας οι υπηρεσίες ασφαλείας λειτουργούν πολύ καλύτερα απο ότι στο εξωτερικό, καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αν έρθει κάποιο δέμα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην Ελλάδα ή σε άλλα υπουργεία και εκεί θα πρέπει να ανιχνευτεί.

Άρα πέφτουμε στον παιχνίδι εκείνων των κύκλων, που ως υπολείμματα τρομοκρατικών ομάδων, θέλουν να κάνουν εμφανή την παρουσία τους.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο, να δούμε όπως είπε και ο Νίκος Τόσκας: τι κενά παρουσιάζονται, αν παρουσιάζονται, άλλωστε τα μηχανήματα που έχουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας.

Αν υπάρχει ζήτημα ανθρώπινου παράγοντα ή αν υπάρχει ζήτημα τεχνολογικού παράγοντα να το λύσουμε.

Αν έφθανε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ένα δέμα με αποστολέα τον κύριο Σόιμπλε τα παιδιά που θα ήταν στη φρουρά θα ψιλαζόντουσαν κάτι».

 

 

SHARE
Νέα, Τελευταία νέα, Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, Άμυνα, Διπλωματία, Γεωπολιτική, Τουρκία, Κύπρος, Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, ΝΑΤΟ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ειδικά Μισθολόγια, Στρατιωτικοί, Ενώσεις Στρατιωτικών, Στρατιωτικός Συνδικαλισμός, ΠΟΕΣ, ΠΟΣ, ΠΟΑΣΥ, ΠΟΑΞΙΑ, Καμμένος, τουρκικά νέα, ειδήσεις, νέα σήμερα, πολεμικά, Ίμια, επίδομα παραμεθορίου, θητεία στρατού, τι σημαίνει το, εθνικά νέα,

LEAVE A REPLY