ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙ

Μια επιστολή για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ζευγάρι στρατιωτικών, καθώς το μειωμένο ωράριο της συζύγου δεν ισχύει όταν εκείνη εργάζεται νύχτα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα τόσο στα παιδιά όσο και στις εργασίες τους, έλαβε το Armynow.net.

Ολόκληρη η επιστολή:

«Το θέμα αφορά το μειωμένο ωράριο για συζευγμένους στρατιωτικούς για την προσέλευση των τέκνων στους παιδικούς σταθμούς.

Συγκεκριμένα η σύζυγός μου που εργάζεται στο 401 ΓΣΝΑ έχει κάνει αναφορά κ έχει εγκριθεί από την υπηρεσία της να εισέρχεται στη μονάδα μια ώρα αργότερα ώστε να παραδίδει τα δύο τέκνα μας στο βρεφονηπιακό κ στον αντίστοιχο παιδικό σταθμό.

Η υπηρεσία της όμως όταν είναι νυχτερινή βάρδια δεν την αφήνουν να φύγει νωρίτερα ώστε να είναι στην ώρα της στην οικία μας με την δικαιολογία ότι η διαταγή γράφει μόνο για να εισέρχεται στη μονάδα και όχι όταν αποχωρεί από βάρδια θα κάνει χρήση του μειωμένου ωραρίου.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα εγώ που είμαι ο σύζυγός της και υπηρετώ στο Μεγάλο Πεύκο να αργοπορώ κατά μία ώρα στην εργασία μου γιατί φυλάω τα παιδιά περιμένοντας την επιστροφή της συζύγου.

Επίσης υπάρχουν παρατηρήσεις από τους δασκάλους για την μη τήρηση του σωστού ωραρίου προσέλευσης των παιδιών μας που απορρέει από τα παραπάνω καθώς και άσχημη ψυχολογία των παιδιών που είναι οι αποδέκτες αυτών που αποφασίζουν να ερμηνεύσουν τις διαταγές και τους κανονισμούς όπως συμφέρει αυτούς και όχι υπέρ τις οικογένειας και των στελεχών».

LEAVE A REPLY